Over Just Breathe

1:1 Coaching
Just-Breathe weet als geen ander wat het inhoudt als uw dagelijks functioneren flink wordt beperkt door uw ziekte. De veelgehoorde klachten die een normaal verloop van de dag in de weg staan zijn vermoeidheid, een verslechterde conditie en emotionele instabiliteit. Just-Breathe kan u helpen hiermee om te gaan. Samen gaan wij de strijd aan met die klachten om lichaam en geest weer in balans te krijgen en te houden.

Presentatie
De presentatie van Just-Breathe is een goede manier om mijn persoonlijke ervaringen te delen met geïnteresseerden.
Tijdens deze presentatie, die ik ondersteun met een PowerPoint, neem ik de aanwezigen mee in mijn persoonlijke verhaal. De nadruk ligt hierbij op de perioden rond de aandoeningen waarmee ik ben geconfronteerd. Ik vertel u over de zaken die mij het meest bij zijn gebleven. Ik vertel u over de momenten waarop ik het niet meer zag zitten en klaar was om de strijd op te geven. Ik vertel u ook over de dingen die hebben geholpen mijzelf constant weer op te richten en de strijd juist weer aan te gaan. Het zijn die dingen die voor mij het leven zo mooi maken en mij deden beseffen dat het leven dat mij is gegeven het waard is om te koesteren. Het zijn die dingen die ervoor gezorgd hebben dat ik mijn fantastische verhaal kan navertellen.

Ik hoop dat mijn persoonlijke verhaal als inspiratie en als motivatiebron kan dienen voor eenieder die werkzaam is in de gezondheidszorg. Meer in het bijzonder hoop ik dat mensen die, net als ik, ook te maken krijgen met een levensbedreigende ziekte, kracht kunnen putten uit mijn verhaal.

Contact?
Bent u geïnteresseerd of heeft u misschien een goed idee en denkt u dat Just-Breathe u hierbij van dienst kan zijn? Neem dan contact op met Just-Breathe door middel van de hiernaast genoemde contactgegevens!